Pánská, kožená peněženka "Cavallino" - Hnědá

Elegantní, praktická a nadčasová – peneženka "Cavallino" je ztělesněním luxusu a funkcionality. Vyrobena z prvotřídní, tříselné, italské, hovězí kůže. Každý detail této peneženky je pečlivě promyšlený.

Žádné hodnocení. Kód: 511406 Produktové číslo: 26560 MORO
Dostupnost: Připraveno k odeslání
1.550,00 Kč , plus doprava
(1.550,00 Kč/ks)
 
Pánská, kožená peněženka "Cavallino" - HnědáPeneženka "Cavallino" z italské hovězí kůže

Elegantní, praktická a nadčasová – peneženka "Cavallino" je ztělesněním luxusu a funkcionality. Vyrobena z prvotřídní, tříselné, italské, hovězí kůže. Každý detail této peneženky je pečlivě promyšlený.

Design:
Orientovaná na výšku a uzavíratelná pomocí spinky na druk, peneženka "Cavallino" kombinuje tradiční styl s moderní elegancí.

Vybavení:

- Dvě prostorné přihrádky na bankovky, pro uspořádání vašich bankovek (díky orientaci na výšku jsou kapsy dostatečně hluboké, aby nikdo neměl přehled kolik máte u sebe hotovosti) . - Velká kapsa na mince s praktickým uzávěrem.
- Dvě skryté přihrádky na karty pod klopou kapsy na mince, poskytující maximální bezpečnost a organizaci.
- Organizér s dvojitými křídly uzavíratelný spinkou na druk na levé straně peneženky, ideální pro uchování dokladů, fotografií nebo dalších osobních předmětů. Tři prostorné kapsy pro identifikační dokumenty či fotografie Vašich nejbližších na přední, druhé a třetí straně. Čtvrtá a pátá strana organizéru poskytuje dostatek místa pro až osm karet. - Pod kapsou na mince a organizérem se skrývají další prostory pro Vaše cennosti.
- Centrální zipová kapsa pro bezpečné uložení důležitých předmětů.

Materiál a zpracování:
Vyrobeno s ohledem na přírodu pomocí metody "Vegetable Leather"*. Kvalitní materiály a precizní zpracování zaručují odolnost a dlouhou životnost. S každým rokem užívání získává peneženka "Cavallino" jedinečnou patinu, čímž se stává ještě osobnější a atraktivnější.

Užijte si výjimečnou kvalitu a styl s peneženkou "Cavallino" – dokonalým spojením tradiční řemeslné dovednosti, šetrného materiálu a moderního designu. * "Vegetable leather" je speciální metoda zpracování kůže, která je šetrnější k životnímu prostředí než tradiční metody, které často využívají chemické látky jako je chrom. Tato metoda zahrnuje použití přírodních složek jako jsou rostlinné extrakty a třísložný tanin z kůry stromů, aby se dosáhlo potřebného zpracování a barvení kůže.

Hlavní výhody "vegetable leather" zahrnují:

Šetrnost k životnímu prostředí: Vzhledem k použití přírodních složek je tato metoda mnohem šetrnější k životnímu prostředí a méně toxická než tradiční metody zpracování kůže.

Jedinečný vzhled: Kůže zpracovaná touto metodou často nabývá unikátního vzhledu a patiny, což dodává výrobkům zvláštní estetiku.

Kvalita: I přes svou šetrnost k životnímu prostředí si "vegetable leather" udržuje vysokou kvalitu a odolnost, což z něj činí oblíbenou volbu pro výrobu luxusních a odolných kožených výrobků.

Zkrátka, "vegetable leather" je populární volbou pro ty, kteří chtějí kvalitní kožené výrobky s menším dopadem na životní prostředí.
Specifikace
Kapsa na drobné Ano
Přihrádka na karty 11
Kapsa na bankovky 2
Rozměry mm 102x130x24
Barva hnědá
Přihrádka na doklady 4
Kapsa na zip 1
Materiál Italská hovězí kůže
Spinka/zapínání Ano
Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod Vámi zadanou částku.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.